Hallo allemaal

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is er sinds vorig jaar een nieuw tuinbestuur voor de Schoonoordtuin.

Wij zullen de eerste zijn om toe te geven dat het ons enige moeite heeft gekost om ons in deze rol te vinden, maar we zijn op de goede weg.

Uiteraard zijn er punten van verbetering (bv. communicatie naar de leden toe) en zijn we ook zeer benieuwd welke tuin-gedachten er spelen onder de leden, dus doen wij hierbij een oproep aan jullie allen:

Laat ons weten wat jullie gedachten/ideeën zijn betreffende de Schoonoordtuin.
Heb je wensen/ideeën/klachten? Wij horen het graag zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen zich prettig en welkom voelt in deze prachtige tuin.
Alle berichten zullen door ons serieus bekeken en beantwoord worden en hopelijk kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat de tuin een fijne plek voor alle omwonenden wordt/blijft.

Om niet iedereen in het ongewis te laten betreffende een antwoord/reactie op jullie mail hanteren we 14 februari als sluitingsdatum en zullen wij voor 21 februari jullie allen beantwoorden.
Daarna volgt een opsommende mail met alle reacties en ideeën die uiterlijk 28 februari naar jullie allen wordt verstuurd.

Wij kijken uit naar jullie mails en groeten jullie vriendelijk,

Shamim Bhatti & Dennis de Droog